Skip to main content

Rubriek: Nieuws

Vrolijk Pasen!

Digital Work wenst al haar gewaardeerde klanten een vrolijk Pasen! Geniet van deze feestelijke tijd met familie en vrienden. Mogen jullie dagen gevuld zijn met vreugde en gezelligheid. Fijne paasdagen van het Digital Work team!

HAPPY NEW YEAR!

Wij willen iedereen een schitterend nieuw jaar toewensen vol groei, succes, bloeiende bedrijfsprestaties en vooral een goede gezondheid omringd door familie en een warme vriendenkring! 🎉💼

Moge dit jaar gevuld zijn met bloeiende zakelijke relaties, reclame die de show steelt, en ongekend succes voor jouw onderneming. 📈🚀

‘A massive shoutout to all our incredible clients, and a mountain of kisses for the New Year!’ 💋✨

Happy New Year! 🧡

Cheers! 🥂🍾

Johan – Digital Work

Verkiezingsdrukwerk en bijhorende diensten voor een succesvolle politieke campagne

Bij Digital Work begrijpen we hoe belangrijk het is om tijdens verkiezingsseizoenen effectieve reclame en verkiezingsdrukwerk te hebben. Met de verkiezingen in België voor de deur op zondag 9 juni 2024, is het cruciaal om op te vallen en je boodschap krachtig over te brengen. Daarom bieden we een breed scala aan diensten aan, speciaal ontworpen om politieke partijen te ondersteunen bij hun campagnes.

Verkiezingsdrukwerk en bijhorende diensten

Affiches voor Verkiezingen

Onze opvallende verkiezingsaffiches zijn ontworpen om de aandacht van kiezers te trekken en je boodschap duidelijk over te brengen. We bieden aangepaste ontwerpen en hoogwaardige afdrukken om ervoor te zorgen dat je campagne opvalt. Maak gebruik van onze expertise in verkiezingsaffiches om indruk te maken.

Flyers en Brochures

Met onze kwaliteitsvolle flyers en brochures kun je gedetailleerde informatie over je beleid en standpunten delen met potentiële kiezers. We bieden verschillende formaten en afwerkingsmogelijkheden voor een professionele uitstraling. Vertrouw op ons voor het creëren van overtuigende campagnematerialen.

Foto’s voor Verkiezingen

Onze studio staat tot je dienst voor het maken van professionele foto’s voor je campagnemateriaal. We zorgen ervoor dat je er op je best uitziet op al je promotiemateriaal. Kies voor verbluffende foto’s om je kandidatuur te ondersteunen.

Textielbedrukking

Laat je campagneteam opvallen met gepersonaliseerde textielbedrukking. Van T-shirts tot petten en banners, we bedrukken een breed scala aan textielproducten met je logo en boodschap. Onze textielbedrukking helpt je team eenheid uit te stralen.

Ander Verkiezingsmateriaal

Naast bovengenoemde diensten bieden we ook ander verkiezingsmateriaal aan, zoals stickers, banners, en nog veel meer. Als het gaat om campagnevoering, hebben we alles wat je nodig hebt.

Waarom Digital Work?

  • Kwaliteit: We streven naar niets minder dan topkwaliteit in al ons verkiezingsdrukwerk en ontwerp. Je verdient alleen het beste voor je campagne.
  • Maatwerk: Ons team werkt nauw met je samen om aan al je wensen te voldoen en ervoor te zorgen dat je campagneboodschap op de juiste manier wordt overgebracht. We begrijpen dat elke campagne uniek is.
  • Snelle Levertijden: We begrijpen dat timing cruciaal is tijdens een verkiezingscampagne. Onze efficiënte processen zorgen voor snelle levering van je materialen, zodat je geen kostbare tijd verliest.
  • Betaalbaar: We bieden concurrerende prijzen en transparante tarieven om ervoor te zorgen dat je binnen je budget blijft. We begrijpen de financiële uitdagingen van campagnes en bieden waar voor je geld.

Neem vandaag nog contact op om uw politieke campagne professioneel en betaalbaar

Bij Digital Work zijn we toegewijd om je te helpen succes te behalen bij de verkiezingen. Of je nu op zoek bent naar verkiezingsdrukwerk, professionele foto’s, of andere reclamediensten, wij staan voor je klaar.

Neem vandaag nog contact met ons op om je behoeften te bespreken en een offerte op maat te ontvangen. Samen maken we jouw campagne onvergetelijk en impactvol!

Bij Digital Work gaan we voor kwaliteit, zodat jij kunt schitteren! Wij geloven dat jouw boodschap belangrijk is, en wij helpen je om die boodschap op een krachtige en effectieve manier over te brengen naar de kiezers. Vertrouw op ons voor al je verkiezingsdrukwerk en reclamebehoeften, en samen zorgen we ervoor dat jouw politieke boodschap gehoord wordt tijdens de komende verkiezingen op zondag 9 juni 2024. Samen creëren we impact en winnen we stemmen!

Tricorp Workwear! Voor échte professionals die kwaliteit, stijl en comfort omarmen!

Dit is BIG news, mensen! Digital Work BV gooit de spotlights op de geweldige toevoeging aan ons assortiment: Tricorp Workwear! En we moeten het zeggen, we zijn in de wolken! Als officiële dealer van dit top-notch merk in de Benelux-regio, kunnen we niet wachten om dit met jullie te delen!

Tricorp laat geen professional achterwege. Iedereen is welkom, en we bedoelen écht iedereen! Van maatje XS tot maar liefst 8XL! Dat is inclusiviteit, folks! Comfort en stijl zijn hun signature moves. De kwaliteit? To die for! Solide werkjassen, vlotte polo’s – deze werkkleding kan elke uitdaging aan en blijft er fabulous uitzien!

Bij Digital Work draaien we niet om de hete brij heen! Wij zijn de one-stop-shop waar je terecht kunt voor de mooiste promotionele kleding. Maar daar blijft het niet bij! We rocken ook met onze Tricorp Workwear line-up. Werkkleding op maat? Check! We kunnen zelfs je logo erop toveren, en daarmee bedoelen we geen goocheltruc!

Geef je merk een power-boost met Tricorp Workwear. Ons team staat klaar om je te helpen de perfecte werkkleding te kiezen en je professioneel te laten shinen – ongeacht de maat!

Ready to rock? Contacteer ons vandaag nog! Digital Work BV – waar reclame en stijl één geweldige match zijn!

Wij zijn nu officieel dealer van Clique!

Bij Digital Work zijn we verheugd om aan te kondigen dat we recentelijk de trotse dealer zijn geworden van het gerenommeerde merk Clique. Als uw vertrouwde partner in de wereld van reclame en promotie, kunnen we nu een nog breder scala aan hoogwaardige promotionele kleding aanbieden aan onze gewaardeerde klanten in de Benelux-regio.

Clique, een gevestigde naam in de mode-industrie, staat bekend om haar uitstekende kwaliteit, trendy ontwerpen en duurzame materialen. Met trots kunnen we zeggen dat we als officiële dealer directe toegang hebben tot hun uitgebreide assortiment. Van klassieke polo’s en t-shirts tot comfortabele jassen en sportkleding, wij kunnen u een ruime keuze bieden om uw merk, evenement of bedrijf op een professionele en opvallende manier te promoten.

Bij Digital Work draait alles om het creëren van impactvolle reclame-oplossingen die uw merk laten schitteren. Ons team van experts staat altijd klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de perfecte kledingstukken en het personaliseren ervan met uw logo, slogan of uniek ontwerp. Met Clique aan boord kunnen we u nu nog meer mogelijkheden bieden om uw boodschap over te brengen met stijl en klasse.

Maar dat is nog niet alles! Het bedrijf dat Clique verdeelt in de Benelux heeft ook twee andere gerenommeerde merken in hun gamma, namelijk Craft en Cutter & Buck. Hierdoor kunnen we niet alleen het uitgebreide assortiment van Clique aanbieden, maar ook hoogwaardige kleding van Craft en Cutter & Buck verkrijgen.

Bij Digital Work geloven we in een allesomvattende aanpak als het gaat om reclame. Naast onze nieuwe samenwerking met Clique, Craft en Cutter & Buck, bieden we een uitgebreid scala aan diensten aan op het gebied van reclame. Of het nu gaat om webdesign, drukwerk, sign, grafisch ontwerp, fotografie, of relatiegeschenken, wij hebben alles in huis om uw merk te laten opvallen en uw boodschap over te brengen op uw doelgroep.

Ons enthousiaste team staat klaar om u te helpen bij al uw promotionele behoeften. Met Digital Work aan uw zijde kunt u erop vertrouwen dat uw merk de aandacht krijgt die het verdient.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Digital Work u kan helpen om uw merk naar nieuwe hoogten te brengen met onze prachtige collectie promotionele kleding en uitgebreide dienstverlening.

Digital Work breidt uit met in-house textielbedrukking: Nieuwe drukpers verhoogt kwaliteit en mogelijkheden

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat we nu volledig in-house textielbedrukkingen verzorgen. Met de recente aanschaf van een geavanceerde drukpers van DrukTech, bekend om zijn kwaliteit, zetten we een belangrijke stap vooruit in het leveren van hoogwaardige producten en service.

Dankzij onze nieuwe drukpers kunnen we bedrukkingen aanbieden die bestand zijn tegen wassen tot wel 95 graden Celsius, waardoor ze duurzaam en langdurig helder blijven. Onze klanten kunnen nu genieten van bedrukkingen van topkwaliteit die er als nieuw uitzien, zelfs na vele wasbeurten.

Maar daar houdt het niet op. We gaan verder dan traditionele bedrukkingen en bieden ook speciale technieken aan, zoals fluo, relief en zelfs dynamische NFC-bedrukkingen. Met deze geavanceerde technieken kunnen onze klanten unieke en opvallende ontwerpen creëren die hun merk onderscheiden en de aandacht trekken.

Door onze textielbedrukkingen in-house te verzorgen, hebben we volledige controle over het productieproces en kunnen we de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid waarborgen. Onze investering in de nieuwe drukpers van DrukTech stelt ons in staat om te voldoen aan de groeiende vraag naar hoogwaardige, duurzame en op maat gemaakte bedrukkingen, terwijl we ook nieuwe mogelijkheden bieden met innovatieve technieken.

Met de uitbreiding van onze in-house textielbedrukking versterken we onze positie als een veelzijdige partner op het gebied van drukwerk, sign en nu ook textielbedrukking. Onze klanten kunnen nu rekenen op Digital Work voor hoogwaardige, op maat gemaakte bedrukkingen die voldoen aan de strengste eisen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en design.

Voor meer informatie over onze textielbedrukkingsservices en de mogelijkheden voor bedrijfskleding, promotionele kleding en meer, kunt u contact met ons opnemen.

Jaarlijks verlof!

Beste klanten,

We willen jullie op de hoogte stellen van ons aankomende jaarlijkse verlof. We hebben met toewijding gewerkt om jullie de beste digitale en grafische oplossingen te bieden. Nu is het tijd voor ons om even tot rust te komen en op te laden, zodat we bij terugkomst weer vol energie voor jullie klaarstaan.

Digital Work is gesloten van 1 juli tot en met 13 juli 2024. Gedurende deze periode zijn we niet beschikbaar voor nieuwe projecten of aanvragen. We nemen deze tijd om te ontspannen en onze batterijen op te laden.

We begrijpen dat jouw projecten en deadlines belangrijk zijn. Neem daarom ruim van tevoren contact met ons op als je nog werk wilt laten uitvoeren vóór ons verlof. We zullen ons best doen om jouw verzoeken tijdig af te handelen.

Zodra we terug zijn, gaan we vol energie en creativiteit weer aan de slag. We kijken ernaar uit om jouw bedrijf te ondersteunen met aantrekkelijke reclame.

Tijdens onze afwezigheid kun je onze website bezoeken voor meer informatie over onze diensten. Gebruik ook gerust ons contactformulier om vragen en verzoeken te sturen. We zullen zo snel mogelijk reageren zodra we terug zijn.

We willen je bedanken voor je voortdurende steun en vertrouwen in Digital Work. We wensen je een fantastische zomer en kijken ernaar uit om bij terugkomst weer met je samen te werken.

Vriendelijke groeten,

Johan – Digital Work BV

Digital Work lanceert vernieuwde website

Ontdek onze nieuwe website vol mogelijkheden! Of je nu op zoek bent naar professioneel webdesign, hoogwaardig drukwerk, creatief grafisch ontwerp of professionele fotografie, bij Digital Work ben je aan het juiste adres.

Navigeer eenvoudig door onze verschillende diensten en laat je binnenkort inspireren door ons portfolio van succesvolle projecten. We begrijpen de unieke behoeften van bedrijven in de reclame wereld en bieden op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij jouw visie en doelstellingen.

Houd er rekening mee dat onze print catalogus en portfolio nog “under construction” zijn. We werken eraan om deze binnenkort beschikbaar te maken. Blijf op de hoogte van onze updates en ontwikkelingen!

Bezoek onze website en ontdek wat Digital Work voor jouw bedrijf kan betekenen