Skip to main content

Over ons

Ontstaan van Digital Work

Het ontstaan van Digital Work is een verhaal dat begon met een onverwachte wending. Na 23 jaar marketingmanagement in een ander bedrijf, stak Corona plotseling de kop op en veranderde alles. Terwijl de sector waarin ik actief was zwaar werd getroffen door verplichte sluitingen, besloot ik niet bij de pakken neer te zitten. In plaats daarvan koos ik voor een nieuwe koers.

Met een passie voor reizen en een succesvolle achtergrond in het ontwikkelen van reiswebsites, kwam het idee om deze naar een hoger niveau te tillen en te monetizen. Maar het liep anders dan verwacht. Terwijl ik bezig was met het uitwerken van dit plan, begonnen er talloze offerteaanvragen voor marketing binnen te stromen. Het leek alsof niemand kon wachten om mijn ervaring in te schakelen!

Oktober 2020 markeerde de officiële start van Digital Work. Wat begon als een hobby voor marketing en reizen, groeide uit tot een bloeiend bedrijf dat de vraag naar marketingdiensten niet kan bijhouden. De mond-tot-mondreclame verspreidde zich als een lopend vuurtje, waardoor mijn agenda binnen een mum van tijd gevuld was voor weken verder. Wie had gedacht dat het allemaal zo snel zou gaan?

Dus hier sta ik nu, vergezeld van een mooi gevulde agenda en een flinke dosis enthousiasme. Laten we samen de wereld veroveren met creatieve campagnes, onweerstaanbare content en een vleugje Digital Work-magie. Ben jij er klaar voor?

OUR
STORY

Onze eigenschappen van een succesvolle samenwerking

Geen klantnummer

Bij ons behandelen we je niet als een klantnummer, maar als een persoon. Persoonlijk contact is voor ons essentieel. Je hoeft niet eerst door een keuzemenu te navigeren en dan te eindigen met een verbroken verbinding. Mocht de verbinding ooit wegvallen, dan bellen wij jou gegarandeerd terug!

Kwaliteit

Wij zijn niet die printshop die goedkope troep tegen dumpprijzen aanbiedt. Wij zijn je professionele partner waarop je kunt vertrouwen voor kwaliteit. Bovendien geven we graag waardevolle tips om je resultaten te verbeteren zonder dat het je veel geld kost.

Service

Bij ons krijg je echte service! Neem bijvoorbeeld onze websites, die worden geleverd met volledige ondersteuning. We bieden transparante pakketten aan die jaarlijks worden betaald om ervoor te zorgen dat je website gezond blijft. We doen niet mee aan maandelijkse abonnementen die uiteindelijk meer kosten en de prijs kunstmatig laag houden.