Skip to main content

PMS Flex

PMS Flex is onze meest gebruikte textieltransfer voor bedrukkingen in grotere oplages! Met PMS Flex geniet je van uitstekende kwaliteit vergelijkbaar met Digi Flex, maar met PMS of pantone kleuren. Deze transfer is een ware allrounder en wordt gebruikt voor een ruime waaier aan toepassingen.

PMS Flex is bij uitstek geschikt voor het bedrukken van katoen, polyester en stoffen die een mix zijn van katoen/polyester. Denk aan t-shirts, polo’s, sweaters, fluohesjes, hoodies, katoenen draagtasjes, en meer. Dankzij de veelzijdigheid is PMS Flex perfect voor diverse textielproducten.

De duurzaamheid van PMS Flex is indrukwekkend, met een wasbaarheid tot 60 graden. Deze transfer uitermate geschikt voor grotere oplages waar duurzaamheid en kleurvastheid essentieel zijn.

Wij staan klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de juiste transfer voor jouw specifieke project. Met PMS Flex kun je jouw ontwerpen tot leven brengen in levendige en nauwkeurige kleuren, precies zoals jij het voor ogen hebt.

Ervaar de kracht en veelzijdigheid van PMS Flex voor al jouw textielbedrukkingen. Transformeer jouw textielproducten met de professionele uitstraling en duurzame prestaties van PMS Flex en bereik verbluffende resultaten, ongeacht de omvang van je project.

  • Universele transfer op waterbasis
  • Wasbaar op 60°C
  • Soepel en rekbaar
  • Overstrijkbaar

Prijzen textielbedrukking met PMS Flex

Vrijblijvende offerte
Klaar om jouw project naar nieuwe hoogten te tillen? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!