Skip to main content

Logo & branding

Versterk jouw merk met een uniek logo en impactvolle branding.

Op zoek naar een betaalbaar en op maat gemaakt logo dat de essentie van uw merk perfect weergeeft? Bij Digital Work helpen we u graag bij het creëren van een logo dat uw merkidentiteit versterkt, zonder uw budget te overschrijden.

Naast logo-ontwerp bieden wij ook uitgebreide brandingpakketten aan die uw bedrijf een consistente en professionele uitstraling geven. Van social media-ontwerpen tot visitekaartjes en briefpapier, zorgen wij ervoor dat uw merk overal herkenbaar is. Onze op maat gemaakte ontwerpen passen perfect bij uw merkidentiteit en boodschap.

BRANDING
De fundering van jouw merk!

Vanaf het prille begin van een onderneming is een sterk logo van onschatbare waarde. Het is echter een veelvoorkomende fout onder startende ondernemers om niet genoeg aandacht te besteden aan dit cruciale element. Vaak zien we dat zij direct overgaan tot het laten drukken van visitekaartjes, bedrukte werkkleding, reclamepanelen en voertuigbelettering,… zonder een doordacht logo in handen te hebben.

Helaas komt het besef later, wanneer de behoefte aan een krachtiger en effectiever logo ontstaat. Dit leidt tot de noodzaak van het wijzigen van het logo, waardoor alles opnieuw moet worden bedrukt en kostbare tijd en geld verloren gaan.

Daarom is het van essentieel belang om vanaf het begin te investeren in een goed en krachtig logo. Het logo vormt immers de basis van je merkidentiteit en weerspiegelt jouw waarden en visie. Door te starten met een professioneel ontworpen logo, kun je jouw bedrijf direct op de juiste koers zetten en een blijvende indruk maken bij je doelgroep.

Onze werkwijze

Een succesvolle samenwerking en een fantastisch logo-ontwerp vereisen een goede werkwijze en een duidelijk stappenplan. Bij Digital Work volgen we onderstaande stappen om ervoor te zorgen dat het proces soepel verloopt en het eindresultaat aan al uw verwachtingen voldoet.

Stappenplan Webdesign

4-Stappenplan

Diepgaand logo-onderzoek

Tijdens een persoonlijk gesprek of onder het genot van een heerlijke kop koffie brengen we grondig jouw wensen en behoeften in kaart. Met een zorgvuldige analyse van de branche waarin jouw organisatie opereert, leggen we de basis voor een perfect logo-ontwerp.

Creatie van logo-voorstellen

Met alle input die we hebben verzameld, gaan we vol enthousiasme aan de slag met het maken van jouw logo-ontwerp. Elk logo-voorstel wordt zorgvuldig gecreëerd, met als doel tijdloze, unieke en bovenal aantrekkelijke ontwerpen die perfect passen bij jouw doelgroep.

Definitief ontwerp creëren

Op basis van de logo-voorstellen krijg jij de mogelijkheid om je eerlijke en ongefilterde mening te geven. Je selecteert een logo of elementen uit de logo’s, zodat we samen kunnen werken aan een uniek ontwerp dat zowel jou als ons enthousiast maakt en jouw organisatie op de kaart zal zetten.

Levering van het logo in de juiste formaten

Na het verwerken van de feedback heb je een logo dat je natuurlijk zo snel mogelijk wilt gebruiken, zowel online als offline. Het is tijd om de laatste puntjes op de i te zetten en het logo aan jou te leveren in alle vereiste formaten, zodat jij direct aan de slag kunt! Of het nu voor je website, sociale media of drukwerk is, wij zorgen ervoor dat je het logo probleemloos kunt integreren en je merk kunt laten stralen.

Prijzen logo & branding

Ontdek onze betaalbare tarieven voor professioneel logo-ontwerp! Deze tarieven zijn gebaseerd op onze standaard pakketten, maar we bieden ook de mogelijkheid voor een offerte op maat die perfect aansluit bij jouw specifieke behoeften.

Essential

€ 225

Ideaal voor startende ondernemers!

 • 1 vector logo-design

 • 3 revisies

 • Aanleveren in jpg, png & pdf

Premium

€ 345

Volledig pakket om krachtig te starten!

 • 2 vector logo-designs

 • 5 revisies

 • Alle mogelijke inversies

 • QR-code

 • Favicon

 • Aanleveren in jpg, png, eps, svg & pdf

Deluxe

€ 575

Een mini branding-pakket!

 • 3 vector logo-designs

 • 7 revisies

 • Mini-branding document

 • Alle mogelijke inversies

 • QR-code

 • Social media banner & profielfoto

 • Favicon

 • Aanleveren in jpg, png, eps, svg & pdf

Volledige branding

Prijs op aanvraag!

Volledige branding van A tot Z!

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw!

Logo omzetten naar vector

Heeft u een logo in JPG, PNG of een ander rasterformaat en wilt u dit graag omzetten naar een schaalbare en hoogwaardige vectorafbeelding? Bij Digital Work hebben we de expertise om uw logo nauwkeurig om te zetten naar een vectorbestand.

Het omzetten van een logo naar een vectorafbeelding heeft vele voordelen. Het zorgt ervoor dat uw logo scherp en helder blijft, ongeacht de grootte waarin het wordt gebruikt. Of het nu gaat om drukwerk, promotiemateriaal of digitale toepassingen, met een vectorbestand kunt u uw logo zonder kwaliteitsverlies vergroten of verkleinen.

Vrijblijvende offerte
Klaar om jouw project naar nieuwe hoogten te tillen? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!