Skip to main content

Wij zijn nu officieel dealer van Clique!

Bij Digital Work zijn we verheugd om aan te kondigen dat we recentelijk de trotse dealer zijn geworden van het gerenommeerde merk Clique. Als uw vertrouwde partner in de wereld van reclame en promotie, kunnen we nu een nog breder scala aan hoogwaardige promotionele kleding aanbieden aan onze gewaardeerde klanten in de Benelux-regio.

Clique, een gevestigde naam in de mode-industrie, staat bekend om haar uitstekende kwaliteit, trendy ontwerpen en duurzame materialen. Met trots kunnen we zeggen dat we als officiële dealer directe toegang hebben tot hun uitgebreide assortiment. Van klassieke polo’s en t-shirts tot comfortabele jassen en sportkleding, wij kunnen u een ruime keuze bieden om uw merk, evenement of bedrijf op een professionele en opvallende manier te promoten.

Bij Digital Work draait alles om het creëren van impactvolle reclame-oplossingen die uw merk laten schitteren. Ons team van experts staat altijd klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de perfecte kledingstukken en het personaliseren ervan met uw logo, slogan of uniek ontwerp. Met Clique aan boord kunnen we u nu nog meer mogelijkheden bieden om uw boodschap over te brengen met stijl en klasse.

Maar dat is nog niet alles! Het bedrijf dat Clique verdeelt in de Benelux heeft ook twee andere gerenommeerde merken in hun gamma, namelijk Craft en Cutter & Buck. Hierdoor kunnen we niet alleen het uitgebreide assortiment van Clique aanbieden, maar ook hoogwaardige kleding van Craft en Cutter & Buck verkrijgen.

Bij Digital Work geloven we in een allesomvattende aanpak als het gaat om reclame. Naast onze nieuwe samenwerking met Clique, Craft en Cutter & Buck, bieden we een uitgebreid scala aan diensten aan op het gebied van reclame. Of het nu gaat om webdesign, drukwerk, sign, grafisch ontwerp, fotografie, of relatiegeschenken, wij hebben alles in huis om uw merk te laten opvallen en uw boodschap over te brengen op uw doelgroep.

Ons enthousiaste team staat klaar om u te helpen bij al uw promotionele behoeften. Met Digital Work aan uw zijde kunt u erop vertrouwen dat uw merk de aandacht krijgt die het verdient.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Digital Work u kan helpen om uw merk naar nieuwe hoogten te brengen met onze prachtige collectie promotionele kleding en uitgebreide dienstverlening.