#1 De allereerste blogpost van Digital Work!

Here we go! Onze eerste blogpost op Digital Work! In deze post vertellen we u welke diensten Digital Work zal gaan aanbieden en welke inhoud deze blog zal hebben. Klaar?!
Start Blog Digital Work
Johan Peeters van Digital Work

14 juli 2020

Geschreven door: Johan Peeters
Categorie:
Tags:

10, 9, 8,… and take-off! 🚀

Na verschillende uren werk achter de schermen is het dan eindelijk zo ver, onze eerste blogpost op Digital Work. Het is nu niet meteen ons proefstuk. Enige tijd voor het bestaan van Digital Work begonnen we al met enkele blogs in de reissector.

Zo was https://opvakantienaar.com onze eerste blog waar we persoonlijke reisverhalen en reisgidsen zijn op beginnen posten. Kort na onze eerste blog volgde een tweede project, deze keer internationaal, https://DubaiJunkies.com een complete reisgids over Dubai.

Doordat we dit project echt wel willen uitbouwen tot één van de bekendste reisgidsen van Dubai hebben we besloten deze ook volledig in het Nederlands beschikbaar te maken. Weliswaar een volledige nieuwe website met ongeveer hetzelfde design https://DubaiJunkies.be

Maar genoeg over onze andere projecten, hoogste tijd om meer te vertellen over Digital Work en deze blog.

Start button Digital Work

Wat gaat Digital Work allemaal doen?

Diensten & producten

Zoals we beschrijven op onze pagina “Over ons” zijn wij een jong en dynamisch bedrijf waar elke klant uniek is. Met deze service willen we ons dan ook onderscheiden van de grotere bedrijven die dezelfde diensten als ons aanbieden.

Door veel ervaring in elk van deze kunnen we een compleet pakket aanbieden van diensten die naadloos aan mekaar aansluiten.

Zo wil je bijvoorbeeld een webshop beginnen die wij voor u kunnen realiseren, daarna hebt u verzenddozen nodig waar wij het grafisch ontwerp voor verzorgen en tevens deze laten drukken en bij u laten afleveren.

Blog

Niet enkel diensten en drukwerk producten maar ook een blog waardevolle tips om zelf aan de slag te gaan.

Misschien wil jij bv. wel het heft zelf in handen nemen en beginnen met een WordPress website en zo op kosten besparen, dan is er onze blog om u te helpen.

De onderwerpen van deze blog zullen aansluiten bij al onze diensten. Zo heb je het Self-Starter Pack dat wij aanbieden waar je zelf aan de slag kan gaan met het ontwerpen van je eigen website.

Al deze waardevolle artikelen zal je gratis kunnen raadplegen op onze blog!

Blogpost

De toekomst van Digital Work

Toekomst voorspellen van Digital Work

Bij Digital Work kunnen we veel, maar de toekomst voorspellen daar hebben we geen ervaring in. Wel weten we dat we uiterst gemotiveerd zijn om dit tot iets moois te laten groeien.

Om onze uitstekende klantvriendelijkheid en persoonlijk contact te behouden hebben we wel gekozen om dit bedrijf klein te houden.

Digital Work houden we bewust klein in omvang maar groots in prestaties en klanttevredenheid!

In het begin zullen we steeds aftasten in welke diensten of producten we het verschil kunnen maken en deze ook meer ondersteunen en promoten.

Einde van onze eerste blogpost

Met onze eerste blogpost hopen we een duidelijk beeld te kunnen geven wat Digital Work u gaat kunnen bieden. Van eigen diensten tot waardevolle artikelen en tips om zelf aan de slag te gaan in het digitale marketing landschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze passie’s en diensten

Visitekaartjes laten maken e2b9611a

Visitekaartjes laten maken inclusief ontwerp

Een visitekaartje dat direct in het oog springt is een must voor de indruk van een mogelijk nieuwe klant. Digital Work zorgt ervoor dat u goedkoop visitekaartjes kan laten maken inclusief ontwerp.
Huisstijl of branding f6a01ab3

Huisstijl ontwerpen voor uw bedrijf

Gaat u een nieuw bedrijf starten en zoekt u nog naar een mooie huisstijl of branding… Laat Digital Work uw huisstijl ontwerpen volgens uw wensen! Briefpapier, facturen, visitekaartjes, enveloppen…
Flyers affiches laten maken fa46f220

Flyers & affiches goedkoop laten ontwerpen en drukken

Goedkoop flyers & affiches laten ontwerpen, drukken en leveren. Organiseert u binnenkort een evenement, receptie,… voor uw bedrijf? Of misschien bent u wel op zoek naar een opvallende flyer om re…
LET'S MAKE SOMETHING
AWESOME TOGETHER!
Digital Work is een bedrijf met creatief talent en een extreme passie voor het vak!
Door een enorme motivatie en inzet brengen we uw opdracht tot een succesvol resultaat dat synchroon loopt met een prettige samenwerking. 😉

Naar boven

Digital Work

Achter De Hoven 51A/101
2230 Herselt
België
BTW BE0754663958


©2021 Digital Work