Skip to main content

Jaarlijks verlof!

Beste klanten,

We willen jullie op de hoogte stellen van ons aankomende jaarlijkse verlof. We hebben met toewijding gewerkt om jullie de beste digitale en grafische oplossingen te bieden. Nu is het tijd voor ons om even tot rust te komen en op te laden, zodat we bij terugkomst weer vol energie voor jullie klaarstaan.

Digital Work is gesloten van 1 juli tot en met 13 juli 2024. Gedurende deze periode zijn we niet beschikbaar voor nieuwe projecten of aanvragen. We nemen deze tijd om te ontspannen en onze batterijen op te laden.

We begrijpen dat jouw projecten en deadlines belangrijk zijn. Neem daarom ruim van tevoren contact met ons op als je nog werk wilt laten uitvoeren vóór ons verlof. We zullen ons best doen om jouw verzoeken tijdig af te handelen.

Zodra we terug zijn, gaan we vol energie en creativiteit weer aan de slag. We kijken ernaar uit om jouw bedrijf te ondersteunen met aantrekkelijke reclame.

Tijdens onze afwezigheid kun je onze website bezoeken voor meer informatie over onze diensten. Gebruik ook gerust ons contactformulier om vragen en verzoeken te sturen. We zullen zo snel mogelijk reageren zodra we terug zijn.

We willen je bedanken voor je voortdurende steun en vertrouwen in Digital Work. We wensen je een fantastische zomer en kijken ernaar uit om bij terugkomst weer met je samen te werken.

Vriendelijke groeten,

Johan – Digital Work BV