Skip to main content

Digital Work breidt uit met in-house textielbedrukking: Nieuwe drukpers verhoogt kwaliteit en mogelijkheden

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat we nu volledig in-house textielbedrukkingen verzorgen. Met de recente aanschaf van een geavanceerde drukpers van DrukTech, bekend om zijn kwaliteit, zetten we een belangrijke stap vooruit in het leveren van hoogwaardige producten en service.

Dankzij onze nieuwe drukpers kunnen we bedrukkingen aanbieden die bestand zijn tegen wassen tot wel 95 graden Celsius, waardoor ze duurzaam en langdurig helder blijven. Onze klanten kunnen nu genieten van bedrukkingen van topkwaliteit die er als nieuw uitzien, zelfs na vele wasbeurten.

Maar daar houdt het niet op. We gaan verder dan traditionele bedrukkingen en bieden ook speciale technieken aan, zoals fluo, relief en zelfs dynamische NFC-bedrukkingen. Met deze geavanceerde technieken kunnen onze klanten unieke en opvallende ontwerpen creëren die hun merk onderscheiden en de aandacht trekken.

Door onze textielbedrukkingen in-house te verzorgen, hebben we volledige controle over het productieproces en kunnen we de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid waarborgen. Onze investering in de nieuwe drukpers van DrukTech stelt ons in staat om te voldoen aan de groeiende vraag naar hoogwaardige, duurzame en op maat gemaakte bedrukkingen, terwijl we ook nieuwe mogelijkheden bieden met innovatieve technieken.

Met de uitbreiding van onze in-house textielbedrukking versterken we onze positie als een veelzijdige partner op het gebied van drukwerk, sign en nu ook textielbedrukking. Onze klanten kunnen nu rekenen op Digital Work voor hoogwaardige, op maat gemaakte bedrukkingen die voldoen aan de strengste eisen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en design.

Voor meer informatie over onze textielbedrukkingsservices en de mogelijkheden voor bedrijfskleding, promotionele kleding en meer, kunt u contact met ons opnemen.